Αρχική σελίδα Επικοινωνία Δεσμοί σε άλλα sites
ΤαβέρναΡακοκάζανοΚουζίναΣτράντα

Η ταβέρνα

Σ' ένα χώρο, στον οποίο ο πατέρας μας Γιώργος Θ. Φουντής, δημιούργησε το «Ρακοκάζανο», λειτουργεί σήμερα το παραδοσιακό μας εστιατόριο που διατήρησε την ονομασία «Ρακοκάζανο», με αντικείμενο την ελληνική κουζίνα και υπεύθυνους τους αδερφούς Θοδωρή και Στέλιου Φουντή. Διατηρώντας τα παραδοσιακά στοιχεία του Ρακοκάζανου, δημιουργήσαμε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο, στον οποίο κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο που σε συνδυασμό με την παραδοσιακή διακόσμηση στοχεύει να σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή.

Το χειμώνα δίπλα στο τζάκι, με δυνατότητα να παρακολουθείτε την διαδικασία παραγωγής του αγνού μας τσίπουρου και το καλοκαίρι μέσα σ' ένα ολάνθιστο κήπο με θέα τις καταπράσινες πλαγιές του Βερμίου μπορείτε να απολαύσετε την τοπική παραδοσιακή μας κουζίνα με φαγητά μαγειρεμένα σε πέτρινο φούρνο με ξύλα, και με μεζέδες αποκλειστικά φτιαγμένους από την οικογένειά μας.

Όλα αυτά μπορούν να συνοδευτούν από κόκκινο κρασί μπρούσκο, της εκλεκτής ποικιλίας ξινόμαυρο Νάουσας, βαρελίσια ρετσίνα και αγνό τσίπουρο, που προέρχονται από έναν επιλεγμένο αμπελώνα της οικογένειας μας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ καθώς και την Κυριακή το μεσημέρι, ζωντανή λαϊκή μουσική συνοδεύει τις γευστικές σας απολαύσεις.
2006 TORUS web development